Сервер временно недоступен

В данный момент нагрузка на наш сервер слишком высока, и он не может обработать ваш запрос.

Через 30 секунд вместо этой страницы автоматически будет загружена та страница, которую вы хотели открыть.

Если вы не хотите ждать, можете попробовать загрузить страницу прямо сейчас.
Дневник Helen

Полуднева спека....

04 Авг 2008 17:05

[  Настроение: тупиковое ][ работаю Что делает: работаю  ]

Знову на роботі. Вона для мене дійсно стала другою домівкою. Обожнюю приходти сбди на вихідних - нікого немає, тиша. Відчиняєш вікно, вмикаєш музику і робиш чашку кави або капучіно. Сідаєш в крісло, відкриваєш ноут і... і САМОТНІСТЬ. Як так можливо? В мене є все і нічого. Високооплачувана робота, хлопець, батьки, квартира, розум і врода. З батьками я живу, але не спілкуюсь. Вони мене завжди тримали у жорстких рукавицях, тому й не ділюсь з ними нічим, бо то емоції, які зайві. Це мій спосіб сказати їм: ви не праві. Вони то знають, але їх влаштовує така плата за те, що я кожної ночі ночую вдома й приходжу до 12. Зрештою, \"це їх вибір\".
Хлопець. Все б нічого, але кохання десь немає. Та я б і те пережила, аби було взаєморозуміння. Але я ніяк не можу знайти з ним спільну мову. Ось і вчора, знову посварились. Він на мене за щось ображається. І ніколи не подарує мені того.
Квартира не моя, а батьків. Вони її здають. І покищо ще років 2-3 я матиму житись з ними. Шкода. Думала може самій знімати, але то занадто дорого Sad
Розум. Я не дурна, але й не розумна. Стала останнім часом за собою помічати, що не можу запам\"ятати прості речі. Наприклад на тренуваннях, тренер показує вправи, а я вже 2 не запам\"ятовую. Щось трапилось з короткою пам\"яттю. Склероз чи маразм? Не даремно ж старі люди пам\"ятають дуже чітко картини свого минулого, а ось що було декілька хвилин тому - забувають.
Врода. Вона є чи ні? Чи є, але не в мене? Я змогла схуднути на 23,5 кг. А треба ще 10. І ці 10 кг моя мрія, я ТАК хочу їх скинути, але в мене не виходить. Чомусь. Як би не намагалась. Може я граюсь зі своєю біологією? Не знаю. Але ДУЖЕ хочу. Поки що маю цилюлітну дупу, товсте черево, жирні ляшки та жахливо маленькі груди. Намагаюсь то все якось виправити - правильне здорове харчування (овочі, фрукти, злаки, м\"ясо, молочка, правда знежирена, риба і т.д.) та регулярні тренувівання 3 рази на тиждень. Але все, що вони дають - це можливість не втратити форму. А як же її поліпшення???

Да, таке дивне бажання з глибини душі закричати, послати всіх нафіг і втікти. Так хочеться щось змінити. Вже 3 рік... я малодушна й нерішуча... шкода...

Страница 1 из 1   

Автор Сообщение
Кривляка Ли
VIP

Посмотреть дневник

СообщениеДобавлено: 04 Авг 2008 12:11    Заголовок сообщения:    

Пирвет! Ну, еле разобрала, чего ты здесь украинской мовою написала. Smile Хочу поздравить тебя со сброшенными килограммами. Мне вот тоже 9-10кг еще скинуть надо, да и \"товсто чрево\" и \"целлюлитня дупа\" покою не дают. Smile У нас на форуме я нашла диету для бедер и ягодиц и диету для живота. Хочу их попробовать и совместить с походами в спортзал. Может, и тебе стоит почитать? Непохие диетки-то! Успехов тебе, и не падай духом: может, и с родителями все наладится, и с парнем с твоим.
Вернуться к началу Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Bearcub
Постоянный житель

Посмотреть дневник

СообщениеДобавлено: 05 Авг 2008 17:33    Заголовок сообщения:    

Smile А ссылочки не подскажешь?
Вернуться к началу Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
irenka.m

Посмотреть дневник

СообщениеДобавлено: 11 Авг 2008 12:01    Заголовок сообщения:    

Млин...а ведь очень грустно все...
так вот меняешь себя и не можешь изменить жизнь...грустно...держись, тяжелая у тебя жизнь!
Вернуться к началу Посмотреть профиль Отправить личное сообщение ICQ Number

Список форумов Женские форумы myJane.Ru -> Дневники -> Дневник Helen -> Полуднева спека....